Flyttstädning Stockholm

Bäst på flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning

Flyttstädning för privatpersoner

Det är alltid mycket som ska göras i samband med flytten. De rent praktiska momenten, inklusive att packa, bära, transportera, och städa känns för de flesta som mycket betungande uppgifter när man står inför att inreda, och kanske även renovera, en ny bostad. 

Flyttstädningen av den bostad du flyttar ur är i synnerhet en uppgift som få uppskattar. Samtidigt är den ett krav och man vill ändå inte lämna efter sig en bostad i dåligt skick till nästa hyresgäst eller ägare. 

Lyckligtvis är prisvärd och pålitlig hjälp inte långt borta. Vi avlastar dig gärna genom att ta hand om flyttstädningen i samband med flytten. Vår personal har gedigen erfarenhet och vet exakt vad som ska göras för att dina, den nya ägaren/hyresgästen och mäklarens krav.

Vi ser helt enkelt till att du lämnar efter dig ett skinande rent hem, så att du själv kan ägna dig åt betydligt mer produktiva sysslor i den nya bostaden. Vi är en aktör du kan lita på inom flyttstädning i Stockholm, då vi har mycket omfattande erfarenhet av branschen. Självklart behöver du inte ta oss på orden – vi lämnar mer än gärna referenser från tidigare nöjda kunder.

Prisvärt med RUT

Som privatperson bör du även utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för flyttstädning i Stockholm. Avdraget är en skatterabatt som i praktiken reducerar arbetskostnaden till hälften. Förutsatt att du har betalat inkomstskatt och inte utnyttjat hela beloppet fullt ut för innevarande år är avdraget värt upp till 50 000 kr per person och år. Det innebär att det blir mycket prisvärt att ta hjälp med flyttstädningen. 

Vanligtvis kan vi erbjuda ett fast kvadratmeterpris, men under vissa förhållanden är timdebitering att föredra. Vänligen kontakta oss för att diskutera dina behov, så tar vi fram en kostnadsfri offert baserat på dina uppgifter.

Flyttstädning för företag

Vi flyttar och städar inte bara åt privatpersoner. Vi har även omfattande erfarenhet av kontorsflyttning. Även som företag går det utmärkt att dra nytta av vårt breda tjänsteutbud i samband med flytten. 

En kontorsflytt ställer särskilda krav under hela flytten – från packning till städning – men vi är ett tryggt val av partner som ser till att allt går så smärtfritt som möjligt, utan att din verksamhet blir lidande av att exempelvis inte rätt saker hittar till rätt plats inom rimlig tid.

Boka gärna i god tid

För att garantera att du får din flyttstädning i Stockholm utförd på rätt datum är det viktigt att vi kan boka in städningen i tid. Därför kan det vara bra att kontakta oss så snart du har ett datum, för att minimera risken för att all vår personal är upptagen på annat håll. Som så ofta annars lönar det sig att vara ute i tid. 

Särskilda tjänster och önskemål

Behöver du hjälp med något annat utöver det som normalt ingår i en flyttstädning. Chanserna är goda att vi kan stå till tjänst. Exempelvis erbjuder vi vindsröjning, grovstädning och körning till tippen. Vi åtar oss även andra hushållsnära tjänster som montering av möbler och liknande. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi erbjuder flyttstädning i Stockholm med garanti!